header img xs
header img sm
header img xl

Wij zoeken Monteur Landbouwmechanisatie

Ben je klaar voor een veelzijdige baan in de akkerbouw sector waar je jouw passie voor techniek in kwijt kunt? Dan is deze vacature monteur landbouwmechanisatie net wat voor jou!

Oosterhof B.V. is een veelzijdig Landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen, in Roodeschool en Ten Boer. Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek en door steeds in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij een bedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers en bieden wij kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service. Kortom, precies datgene waar een agrarische ondernemer vandaag de dag behoefte aan heeft.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Technologische ontwikkelingen en oplossingen binnen de landbouw en mechanisatie volgen elkaar snel op. Naast de verkoop van GPS-systemen, worden nu de eerste landbouw drones verkocht. Daarop volgend wordt alweer de eerste zelfrijdende tractor getest. Oosterhof Mechanisatie is vooruitstrevend en in de provincie Groningen sinds jaren koploper op het gebied van verkoop en ondersteuning van GPS-systemen, drones en dataverwerking en het maken van taakkaarten.

Wegens uitbreiding van het team in Roodeschool zijn wij op zoek naar een allround monteur landbouwmechanisatie.


Top
X

Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.lmb-oosterhof.nl !