header img xs
header img sm
header img xl

Informatieavond GPS dataverwerking

Woensdag 14 februari organiseert LMB Oosterhof een informatieavond over het verwerken van data in de precisielandbouw. Wij leren u de vele, vaak eenvoudige, mogelijkheden die er zijn om de data die uit uw trekker, combine, rooimachine, gps systeem, enz. komt te gebruiken en te vertalen naar praktische taken en analyses.  Ook willen wij u graag informeren over het gebruik van satellietbeelden en het gebruik van drones in de landbouw.

Om al deze data te kunnen verwerken hebben we op onze website een portal gemaakt. Deze portal geeft toegang tot een programma die al uw data in een paar eenvoudige stappen kan vertalen naar biomassakaarten en taakkaarten. Eind vorig jaar is dit programma volledig vernieuwd. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk, intuïtief en interactief geworden. Nieuwe ontwikkelingen hierin zijn onder andere mogelijkheden zoals planten tellen, hoogtemeten, weersvoorspelling en ziektedruk aangeven. Ook het gebruik van een mobiele app behoort tot de nieuwste functies.

We hopen dat u nieuwsgierig geworden bent en dat u zich aanmeld voor deze informatieavond. U kunt zich geheel kosteloos voor deze avond aanmelden door onderstaande link op uw internetbrowser in te vullen.

Waar: Dorpshuis Roodeschool (Hooilandseweg 18)

Wanneer: Woensdag 14 februari 19.45

Aanmeldlink:
www.lmb-oosterhof.nl/opgave-infoavond


Top
X

Kenteken voor uw tractor?

Een kentekenplaat voor uw landbouwvoertuig?

Bestel hem nu via www.lmb-oosterhof.nl !